پرچم جمهوری آذربایجان در قره باغ به اهتزاز درآمد-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

پرچم جمهوری آذربایجان در قره باغ به اهتزاز درآمد

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان پرچم باکو را در شهر آغدره قره باغ بالا برد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، براساس گزارش رسانه های محلی جمهوری آذربایجان الهام علی اف، رئیس این کشور امروز یکشنبه پرچم جمهوری آذربایجان را در شهر آغدره واقع در قره باغ به اهتزاز درآورد.

 

تنها چند هفته پس از حمله برق‌آسای جمهوری آذربایجان برای کنترل منطقه مورد مناقشه قره‌باغ و برای اولین بار در سه دهه گذشته، جلسه استماع در خصوص این پرونده در دیوان بین‌المللی دادگستری تشکیل می‌شود. عملیات یک روزه جمهوری آذربایجان باعث مهاجرت دسته‌جمعی ارامنه ساکن این منطقه شد و اکثریت قریب به اتفاق ۱۲۰ هزار نفری که در این ناحیه زندگی می‌کردند، به ارمنستان گریختند.

 

ارمنستان از دیوان بین‌المللی دادگستری درخواست کرده است که به جمهوری آذربایجان دستور دهد «تمام پرسنل نظامی و انتظامی را از تمام مؤسسات غیرنظامی در قره‌باغ کوهستانی خارج کند».

 

باکو و ایروان هر کدام دیگری را به نقض یک معاهده سازمان ملل متحد یعنی «کنوانسیون بین‌المللی محو همه اشکال تبعیض نژادی» (ICERD) متهم می‌کنند. پس از عملیات نظامی در ماه سپتامبر، ارمنستان جمهوری آذربایجان را به انجام «پاکسازی قومی» برای تخلیه قره‌باغ کوهستانی از جمعیت ارمنی متهم کرد. این در حالی است که باکو قویاً این ادعا را رد می‌کند و آشکارا از ساکنان ارمنی این سرزمین خواسته است که بمانند و «بار دیگر» در آذربایجان ادغام شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار