کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

پرچم جمهوری آذربایجان در قره باغ به اهتزاز درآمد

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان پرچم باکو را در شهر آغدره قره باغ بالا برد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، براساس گزارش رسانه های محلی جمهوری آذربایجان الهام علی اف، رئیس این کشور امروز یکشنبه پرچم جمهوری آذربایجان را در شهر آغدره واقع در قره باغ به اهتزاز درآورد.

 

تنها چند هفته پس از حمله برق‌آسای جمهوری آذربایجان برای کنترل منطقه مورد مناقشه قره‌باغ و برای اولین بار در سه دهه گذشته، جلسه استماع در خصوص این پرونده در دیوان بین‌المللی دادگستری تشکیل می‌شود. عملیات یک روزه جمهوری آذربایجان باعث مهاجرت دسته‌جمعی ارامنه ساکن این منطقه شد و اکثریت قریب به اتفاق ۱۲۰ هزار نفری که در این ناحیه زندگی می‌کردند، به ارمنستان گریختند.

 

ارمنستان از دیوان بین‌المللی دادگستری درخواست کرده است که به جمهوری آذربایجان دستور دهد «تمام پرسنل نظامی و انتظامی را از تمام مؤسسات غیرنظامی در قره‌باغ کوهستانی خارج کند».

 

باکو و ایروان هر کدام دیگری را به نقض یک معاهده سازمان ملل متحد یعنی «کنوانسیون بین‌المللی محو همه اشکال تبعیض نژادی» (ICERD) متهم می‌کنند. پس از عملیات نظامی در ماه سپتامبر، ارمنستان جمهوری آذربایجان را به انجام «پاکسازی قومی» برای تخلیه قره‌باغ کوهستانی از جمعیت ارمنی متهم کرد. این در حالی است که باکو قویاً این ادعا را رد می‌کند و آشکارا از ساکنان ارمنی این سرزمین خواسته است که بمانند و «بار دیگر» در آذربایجان ادغام شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار